Close
INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
Email:
contact
E-mail:
office@dental-market.ro
Telefon: 0736-611200
0725-853543
”www.Prima-Info.ro”

Gingi-Pak Z-Twist - fir (snur) retractie impregnat cu epinefrina

Pret vechi: 89,00 lei
Pret: 62,00 lei
:
Gingi-Pak Z-Twist este un fir de retractie de generatia a 4-a.

Pentru detalii sunati la:
0736-611200 sau 0725-853543

Gingi-Pak Z-Twist este un fir de retractie de generatia a 4-a.

Datorita impletiturii unice, firul din bumbac 100% capata caracteristici excelente de manevrabilitate - firul este usor de introdus in sulcusul gingival, unde si ramane. Impletitura stransa rezista la penetrarea chiar si de catre cele mai fine instrumente de inserat firul de retractie. Fiind inchis la culoare, snurul este usor de reperat in sulcus.
Gingi-Pak Z-Twist are aceeasi structura impletita ca Gingi-Plain, insa este impregnat cu un agent hemostatic - epinefrina. Fiecare flacon contine o cantitate controlata de 0.5mg solutie, care actioneaza similar cu un coagulant pentru a stopa hemoragia, prevenind innegrirea tesuturilor.
Avantaje:
- nu decoloreaza tesuturile gingivale (spre deosebire de sulfatul feric)
- nu inhiba priza materialelor de amprenta si nu interfereaza cu adeziunea
Capacul patentat (Kutter Kap), permite sectionarea firului fara niciun alt instrument aditional. Deschideti flaconul, trageti atat fir cat va este necesar, inchideti capacul pentru a sigila flaconul si a sectiona firul de retractie.

In ultimii 50 de ani, Gingi-Pak a dezvoltat materiale de retractie de ultima ora, castigandu-si reputatia mondiala ca "expert in retractia gingivala". In acest moment, punem la dispozitia clientilor nostri atat fire impregnate cu epinefrina sau cu sulfat de aluminiu, cat si fire neimpregnate.