Close
INSCRIE-TE LA NEWSLETTER
Email:
contact
E-mail:
office@dental-market.ro
Telefon: 0736-611200
0725-853543
”www.Prima-Info.ro”

Cleste extractie maner ergonomic

Pret vechi: 50,00 lei
Pret: 35,00 lei
:
Cleste extractie dentara fabricat din otel inoxidabil, si cu maner ergonomic asigura o priza perfecta in timpul extractiei======= veti fi contactat telefonic pentru stabilirea modelului dorit

Pentru detalii sunati la:
0736-611200 sau 0725-853543

Cleste extractie dentara folosit în stomatologie sunt de foarte multe forme și dimensiuni specifice.

Aceste instrumente pot avea capetele de lucru drepte sau în diverse unghiuri în funcție de utilizarea specifică, astfel se maximizeaza suprafața de contact cu dintele și pentru o adaptare cât mai exactă la conturul dintelui.

De exemplu, există Cleste extractie dentara special folosit la extracția molarilor de minte, Cleste extractie dentara de lapte, Cleste extractie radiculare, Cleste extractie dinții de sus,de dinții de jos, etc.

Ciudat este faptul că acest instrument relativ simplu a fost introdus în practica stomatologică relativ târziu, adică abia în secolul al XX-lea; felcerii și bărbierii din secolul al VIII-lea foloseau un instrument foarte controversat pentru extracții care se numea pelican, din cauza unei presupuse asemănări cu ciocul pelicanului. După pelican, dentiștii au folosit câteva zeci de ani cheia dentară al cărei capăt de lucru se strângea pe dinte și se rotea.

Cleste extractie dentara modern este o alternativă infinit mai sigură decât vechii săi predecesori.